Brandfarliga Arbeten

En utbildning för alla som arbetar med moment där risk för att en brand uppstår på tillfälliga arbetsplatser. Till alla som utför, ger tillstånd till eller är brandvakt vid brandfarliga arbeten. En ny och modern utbildning (framtagen av SVEBRA och Sveriges Byggindustrier) som uppfyller försäkringsbolagens krav och som motsvarar “Heta arbeten”. Deltagaren får förståelse för risksituationer på sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

 

Brandfarliga Arbeten är anpassad till förhållanden i olika branscher och ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Utbildningen går även att koppla till ID06.

 

Kursen omfattar cirka 8 timmar.

Utbildning & Konsult

Ett företag lokaliserat i Tjärnliden i Norsjö kommun och som drivs av Mona Eriksson. Mona är utbildad lärare och har även jobbat flera år inom åkeribranschen. Hon är godkänd utbildare i YKB (fortbildning Yrkeskompetensbevis) samt Arbete på väg och håller egna sådana utbildningar kontinuerligt och efter kunders önskemål.

Mona är även utbildad instruktör i Brandfarliga Arbeten samt HLR (Hjärt- & Lungräddning) och håller även egna sådana utbildningar samt utbildningen “Vård i det vilda” åt Svenska Jägareförbundet.

Tjärnlidens Utbildning & Konsult har ett nära samarbete med MUEK i Lycksele och vi bägge fokuserar på kvalitet, kompetens och flexibla utbildningslösningar i hela Norrland (och mer därtill). Självklart enligt gällande lag- och branschkrav.

Förutom att hålla utbildningar och jobba som utbildningskonsult arbetar Mona även med ekonomi och administration på ett grusåkeri och ett kranföretag.

Tjärnliden 30 935 91 Norsjö

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon