HLR

Hjärt- och lungräddning för vuxna. En utbildning som vänder sig till alla. Som är viktig för alla. Att ha kunskaper om HLR och Första hjälpen är avgörande för att på ett så säkert sätt som möjligt kunna hjälpa en person vid livshotande tillstånd.

 

Enligt Arbetsmiljöverket ska det finnas beredskap och resurser på arbetsplatsen för att kunna möta hastigt insjuknande, akuta skador och olyckor. 

Kursen omfattar cirka 4 timmar.
 

Utbildning & Konsult

Ett företag lokaliserat i Tjärnliden i Norsjö kommun och som drivs av Mona Eriksson. Mona är utbildad lärare och har även jobbat flera år inom åkeribranschen. Via MUEK i Lycksele är hon godkänd utbildare i fortbildning Yrkeskompetensbevis (YKB) samt Arbete På Väg. 

Tjärnlidens Utbildning & Konsult har ett nära samarbete med MUEK vilka har utbildningstillstånd från Transportstyrelsen och vi tillsammans fokuserar på kvalitet, kompetens och flexibla utbildningslösningar i hela Norrland (och mer därtill). Självklart enligt gällande lag- och branschkrav.

Mona är även utbildad HLR-instruktör och håller egna sådana utbildningar (HLR och Första hjälpen) samt utbildningen “Vård i det vilda” åt Svenska Jägareförbundet.

Förutom att hålla utbildningar och jobba som utbildningskonsult arbetar Mona även med ekonomi och administration på ett grusåkeri och ett kranföretag.
 

Tjärnlidens Utbildning & Konsult

Tjärnliden 30 935 91 Norsjö

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon